aciTree jQuery Plugin v4.5.0-rc.10

0 Comments

aciTree este un plugin jQuery care vă permite să creați pagini web frumoase cu HTML, CSS și JavaScript simplu și ușor de utilizat pentru a genera rapid conținut pentru orice site web.

aciTree este un plugin jQuery care vă permite să trimiteți și să primiți cu ușurință e-mailuri către clienții dvs. aci. Oferă un API pe partea de server cu caracteristicile potrivite pentru a permite clienților să trimită și să primească e-mailuri cu ușurință.

aciTree jQuery Plugin v4.5.0-rc.10 a fost lansat: eliminați timeout-urile JavaScript și scăpați de timpii de încărcare pentru pagini mari sau complexe.

aciTree este o extensie Chrome care vă permite să creați rapid CSS/JS personalizat cu următoarele caracteristici:

1. Importați/exportați adresa, calea fișierului, adresa URL și textul din orice pagină web

2. Importați/exportați conținutul paginii de pe orice site web (CSS, JS) și convertiți-l în formularul HTML dorit

3. Utilizați mai multe funcții ale aciTree pentru a efectua sarcini comune, inclusiv:

* Adăugarea de imagini în pagini * Crearea de imagini de fundal CSS personalizate * Crearea de stiluri JS personalizate * Generarea de adrese de e-mail unice, precum și numere de telefon * Personalizarea imaginii antetului sau a siglei unei aplicații * Adăugarea de formulare simple (trimitere cu un singur clic) * Afișarea reclamelor mici pe pagina prin intermediul unor API-uri

aciTree jQuery Plugin este o bibliotecă JavaScript simplă, veșnic verde și ușoară pentru editorul vizual aciTree, care permite crearea unei interfețe bogate bazate pe arbore pentru diferite tipuri de conținut.

Pluginul este scris în JavaScript și folosește jQuery pentru a oferi o interfață dinamică. Este scris cu ușurință în minte, astfel încât poate fi folosit de aproape toate nivelurile de programator folosind HTML sau CSS. Oferă, de asemenea, funcționalitate personalizată de glisare, astfel încât să poată fi utilizat ca telecomandă atunci când este necesar, navigând organic prin structura conținutului. Pluginul de bază vă permite să utilizați fie vizualizarea arborescentă nativă a aciTree, fie instrumentul de editare a textului îmbogățit, care poate fi mai complex și mai consumator de timp dacă scrieți doar rezultate text, cum ar fi fișiere text.

aciTree este un plugin jQuery dezvoltat de echipa aciTree. Scopul proiectului este de a automatiza crearea și procesarea unui arbore de elemente HTML.

Acitre Tree profită de ACF (Active Content Framework) și creează automat arborele dintr-o gamă largă de surse diferite, cum ar fi date de imagine, definiții CSS, markup HTML.

aciTree este un cadru de manipulare a imaginilor bazat pe Javascript cu sursă deschisă pentru pagini web. Este un instrument destul de flexibil și poate fi folosit într-o varietate de moduri cu gama sa de funcții puternice.

Vom vorbi despre aciTree jQuery Plugin v4.5.0-rc.10 și despre caracteristicile sale care îl fac să merite să fie folosit față de celelalte plugin-uri disponibile în bibliotecă. În mod implicit, aciTree este gratuit, dar putem obține o versiune premium cu toate beneficiile suplimentare disponibile pentru baza noastră de clienți premium.

Unul dintre scopurile sale principale este de a vă ajuta să vă depanați site-urile web pe un dispozitiv mobil, oferind posibilitatea de a naviga prin site-ul dvs. web pe orice dispozitiv, cu un instrument de navigare de bază de la tastatură în bara laterală sau subsol. Acum puteți folosi oricare dintre browserele dvs. (Chrome, Firefox, Safari) și chiar un iPhone sau iPad pentru ca această funcție să funcționeze ca și cum ați folosi o aplicație/browser web nativ pe astfel de dispozitive.

aciTree este un plugin jQuery pentru generarea de conținut dintr-un cuprins. Pluginul oferă o interfață pentru schimbarea etichetei fiecărei coloane și adăugarea mai multor coloane la tabele. Aceste modificări pot fi aplicate oricărui tabel, inclusiv tabelelor HTML, fluxurilor RSS (sau Atom) și chiar foilor de calcul Excel.

aciTree jQuery Plugin v4.5.0-rc.10 este succesorul aciTree 4.0 RC3. Această versiune este cea mai mare actualizare de până acum, care include noi funcții și îmbunătățiri, inclusiv:

1) un nou aspect al paginii de pornire cu navigare și bară de instrumente de navigare

2) documentația aciTree API

3) imagini aciTree în stil flickr (ACITREE_FLICKR_IMAGES)