Vedeți scripturile noastre în jquery

0 Comments

Scripturile sunt dinamice și interactive, așa că le puteți utiliza la fel ca un formular web. Completarea automată este acceptată pentru cele mai utilizate cuvinte cheie.

Folosind pluginuri, puteți adăuga noi funcționalități site-ului dvs. fără a schimba codul. Adesea numite „extensii”, acestea sunt disponibile pentru realizarea sarcinilor care altfel ar necesita un pas suplimentar în procesul de dezvoltare.

Un exemplu popular este folosirea jQuery ca plugin pentru crearea machetelor receptive. Uneori, aceste extensii sunt folosite pentru a oferi suport pentru browsere mai vechi care nu au suport pentru funcții mai noi.

În acest articol vă vom arăta un scurt script introductiv pentru utilizatorii jquery. Este un exemplu despre cum să utilizați jquery ca plugin și cum să îl integrați cu cadrul Express.

Un script este un program care rulează atunci când faceți clic pe un buton de pe site-ul dvs. web și/sau din aplicația mobilă. Poate consta din mai multe funcții care îndeplinesc anumite sarcini. Scopul principal al utilizării scripturilor în site-ul sau aplicația dvs. este de a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Vom folosi scripturi în jquery.js pentru a genera cod de script cu același nume. Ideea este că vom putea să scriem un script și să-l generăm folosind jquery.js, astfel încât vizitatorii site-ului nostru să nu aibă de-a face cu tot felul de pași plictisitori.

Să ne uităm la acest script jquery. Putem pune scripturile într-un șablon HTML și îl putem folosi pentru a ne crea paginile.

Aceste scripturi sunt realizate cu scopul specific de a crea și publică conținut. Aceste scripturi vor fi utile pentru agenții, agenții digitale și în alte proiecte online, precum și proiecte offline.

Această secțiune va descrie caracteristicile disponibile cu pluginurile jQuery. Include Scripturi de bază, Scripturi avansate și Scripturi JavaScript.

Scripturile din biblioteca JQuery oferă unele funcționalități și sintaxă pentru a-ți atrage vizitatorii.

Odată cu introducerea scripturilor jQuery, site-urile web vor deveni mai sociale. Motoarele de căutare vor indexa automat conținutul site-ului pe baza cuvintelor cheie introduse de utilizatori. Drept urmare, site-urile web care sunt deja populare cu o bază mare de utilizatori și au suficient conținut pentru a atrage un număr mare de vizitatori vor depăși semnificativ acele site-uri în care nu există niciun conținut.

Scripturile sunt o modalitate excelentă de a vă face site-ul web mai interactiv cu puțin efort.

Vedeți scripturile noastre în jquery.

Scripturile noastre din jquery oferă acces ușor la cele mai populare plugin-uri, cum ar fi: font-awesome, bootstrap, angular, i18n și etc. Sunt concepute pentru a fi utilizate cu orice cadru de interfață de utilizare.

Scripturile sunt, într-un fel, un instrument de copywriting. Ele adaugă notele de finisare ale produsului dvs. Le putem folosi pentru a ne îmbunătăți conținutul și a-l face mai captivant, mai ușor de utilizat și mai nativ.

Scripturile (cunoscute și ca pluginuri) sunt de obicei folosite pentru a extinde funcționalitatea produsului sau a site-ului dvs. web existent. Ele pot fi scrise în orice limbaj de programare, dar sunt utilizate cel mai frecvent în cadrul JavaScript/jQuery. Scopul principal este de a face ceva uimitor cu un cod simplu: generați conținut rapid și eficient, fără a fi nevoie să învățați noi abilități. Scripturile există de ceva timp, dar au devenit populare recent datorită hype-ului din jurul platformei de dezvoltare web Jquery script generator – plug-in prin care vă puteți dezvolta propriile scripturi personalizate folosind editorul de text și pur și simplu drag & drop pe orice pagină. Scripturile sunt un instrument excelent pentru generarea de conținut atunci când aveți nevoie de o soluție captivantă, care să atragă atât utilizatorii, cât și clienții; există tot acest hype în jurul lor și a multor companii

Scripturi precum jQuery sunt folosite de multe CMS (sistem de management al conținutului) pentru a înlocui limbajul de marcare original.

Ajax este o metodă standardizată de a interacționa cu pagini web, scripturi sau plugin-uri într-un mod optimizat. Pentru a-l folosi, trebuie să instalați astfel de pluginuri și coduri pe serverul dvs.

Această secțiune va acoperi scripturile noastre în jquery. Vom arunca o privire la două plugin-uri care oferă funcții personalizate pentru jQuery și ambele devin populare în industria de astăzi.